Strona: Katedra Konserwacji Zabytków / Strona: 2

Aktualności

10 Lut

WYSTAWA PRAC - TEORIA I PROJEKTOWANIE ARCHITEKTONICZNE – USŁUGI II

10-02-2019 r.
Wystawa prac wykonanych na zajęciach projektowych z przedmiotu Teoria i Projektowanie Architektoniczne - Usługi II realizowanego w Katedrze Konserwacji Zabytków
29 Sty

Staż studencki

29-01-2019 r.
Katedra Konserwacji Zabytków ogłasza konkurs w ramach, którego studenci ostatniego roku studiów II stopnia mogą odbyć trwający w terminie 25.02. – 15.07.2019r.
 
10 Paź

Monografia - Dziedzictwo Zarzecza w powiecie przeworskim

10-10-2018 r.
Monografia Dziedzictwo Zarzecza w powiecie przeworskim autorstwa Profesora Marka Gosztyły.
24 Wrz

Zaproszenie na wystawę prof. Petera Pasztora

24-09-2018 r.
Zaproszenie na wystawę prof. Petera Pasztora
 
19 Mar

Staż studencki

19-03-2018 r.
Katedra Konserwacji Zabytków ogłasza konkurs w ramach, którego student ostatniego roku studiów II stopnia może odbyć trwający 3 miesiące (15.04. – 15.07.2018r) staż studencki.
26 Sty

Wystawa prac studentów architektury

26-01-2018 r.
26 stycznia 2018 roku o godzinie 9:00, miało miejsce otwarcie wystawy prac studenckich, wykonywanych w ramach zajęć projektowych z przedmiotu Teoria i Projektowanie Architektoniczne – Usługi II.
 
26 Lis

Rynek w Przeworsku – propozycje rewitalizacji w wykonaniu studentów kierunku...

26-11-2017 r.
„Wyzwanie” – to słowo niewątpliwie przyszło na myśl każdemu studentowi z mojej grupy, gdy na zajęciach u prof. Marka Gosztyły usłyszeliśmy o projekcie związanym z rewaloryzacją rynku w Przeworsku.
24 Paź

Profesor Politechniki Rzeszowskiej Marek Gosztyła Rzeczoznawcą Ministra...

24-10-2017 r.
Profesor PRz Marek Gosztyła otrzymał uprawnienia w dziedzinie architektura i budownictwo, specjalizacja: badania architektoniczne zabytków Podkarpacia.
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję